pirmdiena, 2014. gada 10. marts

Septītā

Un kā tev šķiet, astoņu nedēļu laikā atvadīties no gandrīz 5kg ir maz? Man šķiet ļoti pietiekami :)
Šoreiz tiešām esmu apņēmusies, ka nosvēršos tikai pirmdien, nav ko lieki sevi satraukt, daru to ko saka Dikāns un viss.
-19cm, varbūt nav maz, bet kad es paskatos uz 20cm garu lineālu, tas skaitlis šķiet ļoti iespaidīgs. Superīgi :) Priecājos, jo pavasaris un arī peldkostīmu sezona tuvojas :)

2.fāze 7ned 1.diena
Brokastis - kliju putra, kafija ar pienu
Uzkoda - kūp.vistas fileja ar tēju
Pusdienas - vārīta laša fileja ar buljonu, kakao
Vakariņas - tvaicēta pangasijas fileja, kakao
Uzkoda - šoreiz gandrīz lielākas par vakariņām - kūp.vistas filejas gabals, jogurts

2.fāze 7ned 2.diena
kā jau teicu, nesvēršos. viss - turpinu taisīt presītes, mans plankigs jau kādu nedēļu ir apstājies uz 90sek, jo vairāk vēl pagaidām nevaru.
Brokastis - kliju putra, divas kafijas ar pienu
Uzkoda - Lauma iebaroja ābola šķēlīti
Pusdienas - tvaicēti vistas stilbiņi ar brokoļiem, salāti - ledussalāti, ķiršu tomātiņi, fetas siers - ņammī. Dienas rīta cēlienā ēdu salīdzinoši maz, jo biju aizņemta ar šo te.
Uzkoda - kakao, kūp.vistas fileja
Vakariņas -

2.fāze 7ned 3.diena
Brokastis- kliju putra
Pusdienas - tvaicēta forele, kafija ar pienu
Vakariņas -

2.fāze 7ned 4.diena
brokastis - biezpiens, gr.jogurts, marinēta siļķe, divas kafijas ar pienu
Uzkoda - 3kr.nūjiņas
Pusdienas - kūp.vistas fileja
vakariņas - tas pats kas brokastīs, kakao

2.fāze 7ned 5.diena
brokastis - divas kafijas ar pienu, 3 olas baltumi
Pusdienas - tunča salāti, kakao
Uzkoda - vārīta vista
Vakariņas - vistas biešu zupa ar kāli (mar.bietes, kālis, vārīta vista, zaļumi, burkāns)

2.fāze 7ned 6.diena

2.fāze 7ned 7.diena

pa lielam nezinu nezinu vai jēga rakstīt, ka katru rītu brokastīs ir auzu kliju putra un divas kafijas ar pienu. Kaut kā nesanāk katru dienu piesēsties un pierakstīt, kas visu dienu ēsts un dzerts un tad nu pēc laika it nekādu iespēju ataust atmiņā :D
Padalīšos ar jaunumiem, ko iepriekš nebiju ēdusi - biešu zupa - izmantoju kūp.vistas fileju, jo šoreiz bija diez gan pasāļa, pavārīju, liku klāt sagrieztu kāli, burkānu, kāpostu, pēc 10 min pieliku klāt marinētas bietes. Ņammī. Pārmaiņām šis bija super garšīgi :) Pirms pašas ēšanas vēl pievienoju zaļos lociņus un dilles. Turpmāk dalīšos ar kaut ko jaunu savā ēdienkartē, ja kaut kas tāds būs.
Vēl - ir pamatīgi apnicis jogurts Esi formā. Pat ēdot ar biezpienu, vairs nelien. Tad nu izmēģināju paniņas ar pieļaujamo tauku saturu - pagaršoju ar plūmēm un klijām un vienu ar avenēm un linsēklām. Ar avenēm izdzēru vienkārši braucot mašīnā, bet plūmju paniņas izēdu kopā ar biezpienu. Ņammī. Iesaku.
Nu tātad apkopojot jau 8 ned gājumu nākas secināt, ka iet kā pa kalniem. Tad uz augšu tad uz leju. Centimetri izsaka nedaudz vairāk nekā svars. Sajūta, ka uzturā lietoju pārāk daudz kūpinājumu - tie satur daudz daaaudz sāls, kas iespējams aiztur ūdeni manā rumpī un tādēļ svari rāda nelabus ciparus. Jau tik ilgi muļļājos ap to vienu kilogramu. Veeeee. Neiepriecinoši. Turpinu griezt riņķi, plankingot (atzīšos, ka tā arī nevaru pārvarēt 90sek barjeru, taču katru dienu izturu to), taisu presītes.



Pēc 1.ned Pēc 2ned Pēc 3ned Pēc 4ned Pēc 5ned Pēc 6ned Pēc 7ned Pēc 8ned
Kopā
Svars -1.8kg -0.1kg -1kg -0,7kg -0,8kg +0,3kg -0,8kg +0,3kg
-4,6kg
Krūtis -2cm - -1cm - -0 -0 -1cm -1cm
-4cm
Viduklis -2cm -1cm -2cm - -1cm -1cm -0 -0
-7cm
Gurni -3cm -2cm -1cm - -1cm -0 -1cm -1cm
-8cm
Kopā – 7cm -3cm -4cm -0cm -2cm -1cm -2cm -2cm
-21cm

Vēl nākas secināt, ka mans peldriņķis nemaz tā negrib atvadīties no manis. Gurnu rajonā tauciņi smuki iet prom, gurnu kauliņš jau tāds smaidīgs rēgojas, bet vēderiņa rajonā joprojām glābšanas riņķis. Kā no tā tikt vaļā? Protams, iespējams, ka tas vēl no grūtniecības laikiem saglabājies. Kā vislabāk savākt puncīti, kādi ir tavi vingrojumi? Pamatīgs kardio? vai kas cits?
Neticēsi, ka es tiešām turos pretī visādiem kārdinājumiem. Pēdējā laikā piemeklējis tāds kā pavasara nogurums, iespējams, ka jāpalieto kādi vitamīni. 
Paskaties, kā manējie man jūt līdzi : 


Turos pretī šādām vņu vakariņām (es dzēru tikai piparmētru tēju :D ), turos pretī kūkām un zemeņu zupām. Vispār brīnos, ka nav vēl -20kg :D 

7 komentāri:

  1. Ak... Tev gan ir iekšas, tur jau no picas smaržas vien traks var palikt, es nevarētu blakus nosēdēt :D.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nuuu man nekas cits neatliek kā izlikties vienaldzīgai :D Skaistums prasa upurus :D

      Dzēst
    2. Nenormālīgus upurus :D.
      Man jau ar tagad saldumi riktīgi iet labumā, cenšos aizstāt ar jogurtiem un žāvētām ogām, ēdu tikai tumšo šokolādi, pēc 3iem vispār nekādi našķi. Uzreiz svaros atspoguļojas,ja ir ēsti veikala ķīmiskie saldumi, vai paštaisītās dz.dienas kūkas :D

      Dzēst
    3. Nu tak atslābsti vienreiz :D Izbaudi kamēr vēl esiet 2in1 statusā. Pati redzēsi, cik tā ir milzīga laime un viss pārējais paliks otršķirīgs. :) Lai piedzimst mazulis un tad pēc kāda laika domāsi, ko darīt :) tagad primārais ir pavisam kas cits :*

      Dzēst
  2. sveika Marika... vai vari uzrakstiit to klijas putru... ko un kaados daudzumos liec klaat... paldies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveiki, ņemu aptuveni 150ml vājpiena, lieku klāt divas ēdamkarotes auzu klijas, vienu ēdamkaroti kviešu klijas, pielieku divas cukura aizvietotāja tabletes un vāru uz mazas uguntiņas :D To var arī mikroviļņu krāsnī. Vēl labāk, ja ļauj tām klijām pastāvēt pienā, tad mazāk jāvāra.

      Dzēst