pirmdiena, 2014. gada 17. marts

Astoņ kustoņ

Uzsākot šo nedēļu, svinīgi saku, ka esmu sarukusi par 21cm. Priecē pavasaris aiz loga un tas liek saņemties vēl vairāk. Nolēmu, ka nerakstīšu katru dienu, ka ēdu putru vai vārītu vistu, jo mana ēdienkarte pārsvarā ir tāda vienveidīga. Ja ieviesīšu ko citu, tad padalīšos ar tevi. 


Pirmo reizi pirmdien nopirku ledenes (tās, kas bez cukura, ar saldinātāju). Godīgi sakot, pirmais iespaids, ka garšo pēc logu mazgājamā līdzekļa. Kaut kāda dīvaina piegarša, bet nu neko, samierinājos arī ar to, ka pielīp pie zobiem, parasta ledene :D

Kas manā ēdienkartē pamainījies? Varu teikt, ka esmu pievērsusies vairāk zivīm, mazāk gaļas. Blakus veikalā varēja iegādāt foreli par pamazinātām naudiņām, tad nu es ēdu to. Vēl iepriekšējā ierakstā biju ielikusi kādas paniņas esmu uzsākusi ēst. Šādi atkal varu iedabūt sevī biezpienu. Ja ēdu paniņas, tad tajā dienā neēdu jogurtu. Bet daudzveidībai ir labi, jo ir pieejamas ar avenēm, cidonijām un zemenēm. Vēl ir pamainījies grieķu jogurts, tagad ir kaut kāds poļu. Šis garšo labāk par to iepriekšējo, maigāka garša, tāds kā krējumaināks. Cena tāda pati. Bet vispār - šī diēta tiešām ir padārga. Bet neko darīt. Jāturpina vien tālāk. 
Vakar atklājām šašliku sezonu. Šķita, ka svars šorīt būs uz augšu, jo ēdu nedaudz pasāļu vistas šašliku. Bet šodien svari mani iepriecināja. Kopš iepriekšējās nedēļas ir -1.1kg nost. Juhūū. Godīgi sakot neatceros, kad esmu svērusi tik cik šobrīd. Bet vēl ilgs ceļš ejams. Kopš uzsāku Dikāna diētu ir nost 5.7kg, tas ir 41,9% no tā, ko esmu ieplānojusi zaudēt. Redzēs kā man ies, jo 2.fāze ilgs līdz 20.aprīlim. Cerams, ka turpināšu šādā tempā kā iepriekšējā nedēļa :D Vēl joprojām neesmu atklājusi veidu kā samazināt peldriņķi. Ļoti izteikti tauciņi pazūd ap gurniem un vidukli, taču tā riepa negrib šķirties. Ko darīt? Sajūta, ka jāliek nopietnāka sportošana klāt tam visam.

Mani rezultāti uz doto mirkli:


Pēc 1.ned Pēc 2ned Pēc 3ned Pēc 4ned Pēc 5ned Pēc 6ned Pēc 7ned Pēc 8ned Pēc 9ned
Kopā
Svars -1.8kg -0.1kg -1kg -0,7kg -0,8kg +0,3kg -0,8kg +0,3kg -1,1kg
-5,7kg
Krūtis -2cm - -1cm - -0 -0 -1cm -1cm -0
-5cm
Viduklis -2cm -1cm -2cm - -1cm -1cm -0 -0 -1cm
-8cm
Gurni -3cm -2cm -1cm - -1cm -0 -1cm -1cm -1cm
-10cm
Kopā – 7cm -3cm -4cm -0cm -2cm -1cm -2cm -2cm -2cm
-23cm

Vēl - ned.nogalē pie mammas netīšām pa TV uzslēdzu ukraiņu tievēšanas šovu - Nosvērti un laimīgi (burtiskā tulkojumā). Tad nu protams ārprātīgi iedvesmojoši, ka dažs labs tur nedēļas laikā atvadās no 7kg. Tur gan lielākais uzsvars tiek likts uz sportu, vai vispār tādi svarīgi cilvēki var sportot tik daudz? vīrietis ar svaru 140kg skrēja uz skrejceliņa sprintu 24km/h. Vai šādi nevar sabeigt ceļgalus un citas locītavas? tas svars taču ir milzīgs, lai šādi nodarbotos. Ir taču kaut kādi ierobežojumi, ne? 
Lai vai kā - turpinam tālāk! Eju pareizo ceļu, pašai jau patīkami pārcilāt drēbes un konstatēt, ka kaut kas jau palicis par lielu :) 

7 komentāri:

  1. To gieķu jogurtu tu lieto kā jogurtu, vai kā piedevu piem. salātiem krējuma vietā? Gribējās nomēģināt, kas tas par zvēru, bet Jelgavas Rimi nevarēju ieraudzīt - būtu tač jābūt pie piena produktiem?

    Manā vingrošanā viens video ir tieši tikai vēderam - vairāk gan laikam muskuļiem ne riepiņai. Laikam jau tiem vēdera tauciņiem tik kardio treniņš vislabākais. bet ja tev interesē tīri lai kādu jaunu vingrojumu ieviestu var pameklēt torrentos Shaun T Insanity workout. Nē pat atradu netā jau ievietotu - http://www.dailymotion.com/video/x10w3yh_cardio-abs-episode-6-no-part-2_lifestyle

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Padalies Tu arī ar saviem rezultātiem :)
      Grieķu jogurtu ēdu ar biezpienu, esmu likusi arī zupā. Salātiem gan ne. Garšo kā krējums. Un ir pie piena produktiem :) Ir pašu Rimi ražotais - tas ir ar 7.5% tauku, bet ir līdzīgs gaiši zils ar 0%. (man šķiet, ka es biju bildi arī ielikusi kaut kurā iepriekšējā ierakstā)
      Un paldies par vingrojumiem :) Apskatīšos.

      Dzēst
    2. centimetors ir ok rezultāti - 26 cm, man gan ir vairāk to mērīšanas vietu jo mēru arī kājas un rokas apkārtmērus. Kg gan gribētos labāk - pagaidām 5kg mīnusā. vienu nedēļu vispār stāvēja uz vietas, tad gan dūša sašļuka. Nācu tevi palasīties, lai kaut cik motivāciju atgūtu. Pozitīvais tas, ka arī krietni izturība palielinājusies, nav vairs tāds pārgurums kā sākumā pēc vingrošanas.

      Dzēst
    3. 26cm taču ir milzum daudz! Visām jau mums gribētos pa 10kg nedēļā nomest :D Mans speķis arī negrib tik viegli padoties :) bet gan jau ka pierunāšu. un Pārgurumam varbūt kaut kādus vitamīnus? Man arī pašsajūta godīgi sakot nav diži laba. Bieži sāp galva un nogurums, iespējams, ka ķermenim grūti, jo arī ziemā pamatīgi patērējis iekrātās vitamīnu rezerves. Varbūt jāpaskatās kādas kompleksās vitamīnu tabletes, jo uzturā tagad diez gan maza diapazona produktus lietoju.

      Dzēst
    4. Oi nu ar -10 kg nedēļā jau pēc pusotras nedēļas būtu vēlamajā svarā :D Tik šaubos, ka rezultāts būtu ilgnoturīgs. Ir jau tas lēnais variants tomēr i veselīgāks, i labāks.
      Es jau dzeru vitamīnus un vēl calcigran. Tagad jau ar to nogurumu vairs nav tik traki, kā tad kad sāku aktīvāk pasportot. Tad tas bija vairāk no tā, ka sen nekas nebija darīts un ķermenim jau jāpierod pie paaugstinātas slodzes. Bet ir arī tas pirmspavasara bezspēks. Šitās pāris dienas, kad saulīte visu laiku bija, bija daudz vieglākas.

      Varbūt der arī aiziet nodot asinsanalīzes. Pati pirms laika biju ar citu problēmu pie ģ.ā. un pie reizes uztaisīja vispārējas asinsanalīzes un bija d vitamīna iztrūkums. Tā ka var būt kaut kas tev atklājas, ka pietrūkst un tad jau zinātu konkrētāk kādus vitamīnus palietot.

      Dzēst
  2. Wow! -23cm tas taču ir lielisks rezultāts! Tā turpināt! ;)

    AtbildētDzēst