trešdiena, 2014. gada 26. februāris

Piektā ziņa piezīmēs

Nu tad tā. Iesoļojam sestajā nedēļā, laiks iet un kilogrami ripo ļoti lēēēēēni. žēl. Nepadodos. Taču bilance pozitīva - nocīnīti 4,4kg un 16cm. Patīk rēķināt procentuāli - tie ir 32,3% - iespaidīgi, ne?! 
Jūtu, ka apkārtmērs zūd un zini kur - nu protams, tieši krūšu rajonā :D Jūtu, ka veļai apkārtmērs paliek tāds vaļīgāks, nu bet protams - tieši šis rajons izzūd visu pirms, nekas. Vēl jau pastāv arī citas metodes kā palielināt šo rajonu :D
:D
Pārdomas par glutēnu! Vairākos avotos esmu lasījusi par to, ka tieši glutēnu saturoši produkti veicina celulītu sievietēm! Varbūt Tu zini un vari padalīties par šo tēmu?

2.fāze 5.ned 1.diena
wouw wouw - pēdējās trīs dienas man bija OB dienas, jo sodīju sevi par šokolādes ēšanu. Šorīt svari rāda -0,6kg. Jokaini, ka svars stāv uz vietas vairākas dienas un tad pēķšni vienā rītā nokrīt diez gan ievērojami. Šodien beidzot būs dārzeņu diena. Iegādājos kukurūzas cieti, mēģināšu izcept Dikāna maizīti.
Brokastis - omlete ar 6 ķiršu tomātiņiem, divas kafijas ar pienu
Uzkoda- divi vārīti kūpināti vistu šķiņķīši, ledussalāti ar tomātiem un balzamico, kafija ar pienu
Pusdienas- zupa (vistas buljons, šampinjoni, sīpoli, burkāni, vistas fileja), maizīte
Vakariņas - svaigie salāti (sarīvēts riekstu ķirbis, ledussalāti, ķiršu tomāti, balzamico) un vārīta vista, kakao

šodien pirmo reizi cepu Dikāna maizīti (2 olas, 2ēd.k gr.jogurta, 2ēd.k biezpiena, 4ēd.k auzu klijas, 2ēd.k kviešu klijas, 1ēd k linsēklas, 2 tējk kukurūzas cietes, 2 tējk cepampulvera). Sanāca ļoti garda, iespējams, ka varētu likt drusku mazāk cepamo pulveri. knapi noturējos, lai neiecirstu zobus rītdienas porcijā :D


5.ned 2.diena
šorīt svars ar mazu + zīmi. kaut arī pierakstot vakardienas apēsto, šķiet, ka tā diez gan pamaz.
brokastis - atlantijas makrele tomātu mērcē, biezpiens, kafija ar pienu un maizīte
Uzkoda - siera šķēle
Pusdienas - kakao, paniņās vārīta lielopu akna ar ķiplokiem, kafija ar pienu
Uzkoda - jogurts ar biezpienu
Vakariņas - vārīti vistas stilbiņi

Ātra pastaiga 70min garumā, mājās pavingroju mazāk kā parasti. Ārā jūtams pavasaris.

5.ned 3.diena
šorīt svars uz vietas. Būs OB+dārzeņu diena.
Brokastis - kliju putra, kafija ar pienu
Uzkoda - jogurts
Pusdienas - tunčsalāti (3 olu baltumi, tuncis, ledussalāti, tomāti, balzamico), tēja
Uzkoda- 3krabju nūjiņas, kakao
Vakariņas - vārīta vista, svaigie salāti (gurķis, tomāts, spināti, ledussalāti), kafija

Pēc Līgas ieteikuma, mācos griezt riņķi uz otru pusi un jūtos muļķīgi, jo pat nesaprotu, kā gurnus grozīt, lai tas štrunts pēc 3sek neatrastos uz zemes :D Kaut kādi panākumi jau ir, bet savādi.

5.ned 4.diena
viss viss viss, nesvēršos vairs katru dienu. Mēness stāvoklis nelabvēlīgs vai kas? ehhh. atkal visu nedēļu svars stāv uz vietas vai svārstās.. varbūt tādēļ, ka nav tā materiāla tik daudz kam zust?! ja būtu 50 kg lieki, tad droši vien būtu stabili kilograms nedēļā. rrrr. cīnos tālāk. Interesanti tas, ka kola visu šo nedēļu mājās nav. Aizmirstu nopirkt un veiksmīgi iztieku bez tās. Priecājos. šodien OB diena.
Brokastis - divas kafijas ar pienu, vārīta vistas fileja.
Uzkoda - 2krabju nūjiņas,
Pusdienas- maizīte, vārīta vista, kakao
Uzkoda- jogurts, tēja
Vakariņas- vārīta vista
Uzkoda- kolas glāze un 2kr.nūjiņas

5.ned 5.diena
njaa skatos uz vakardienas ierakstu, ka vairs nesvēršos un smaidu. Šorīt -0.4 :) uzskatīšu, ka pie vainas pilnmēness :D rīt un parīt nesvēršos, jo būsim ārpus mājas, tad tikai kontrolsvēršanās kā jau pirmdien.
Brokastis - šorīt vēlās, pamodos baigi vēlu :D tad kad parasti jau ēdu uzkodu pirms pusdienām. Tātad 2olas baltumi, tuncis, dikānmaizīte, divas kafijas ar pienu. Šorīt jau noturējos plankingā 90sek. Katru dienu domāju, ka viss, tas ir maksimums. Nākamjā dienā pielieku klāt vēl 10sek un nodomāju to pašu. He nemaz nezinu sava rumpīša potenciālu :D
Uzkoda -jogurts
Pusdienas- vārīta kūpināta vistas fileja, kafija
Vakariņas- biezpiens, gr.jogurts, štovēti kāposti

par 6dienu un 7dienu - nu vairs nevarēšu uzskaitīt pilnīgi visu apēsto. Varbūt nosaukšu to, kas iepriekš manā menu nebija - svaigi spiesta ķirbja, burkānu un biešu sula (1:1:1, apmēram 300ml). Baigā vitamīnu bumba. Cik saprotu, Dikāns neiesaka lietot daudz burkānus un bietes, jo vārītos šajos dārzeņos rodas cukuri. Svaigos tie nav, svaigi ir bagāti ar šķiedrvielām, vitamīniem. Biešu sula ir īpaša un ļoti vērtīga. Vēlāk pastāstīšu kāpēc. Nogrēkoju - apēdu divas cūkgaļas kotletītes. Piektdien bija baltvīna glāze. Klijas ēdu gan, jo biju paņēmusi līdzi iepriekš izcepto maizīti. tad katru rītu apēdu dienas devu.  Bet nu ned.nogalē visa tā ēšana sagāja putrā, jo 5dien ballējāmies līdz agram rītam, tad gulētas pāris stundas un tas jau visu dienu izčakarēja. Drusku dusma, ka netieku pāri tai mistiskajai svara atzīmei, kuru viskarstāk gribu pārvarēt :(



Pēc 1.ned Pēc 2ned Pēc 3ned Pēc 4ned Pēc 5ned Pēc 6ned
Kopā
Svars -1.8kg -0.1kg -1kg -0,7kg -0,8kg +0,3kg
-4,1kg
Krūtis -2cm - -1cm - -0 -0
-3cm
Viduklis -2cm -1cm -2cm - -1cm -1cm
-7cm
Gurni -3cm -2cm -1cm - -1cm -0
-7cm
Kopā – 7cm -3cm -4cm -0cm -2cm -1cm
-17cm

5 komentāri:

  1. Noteikti kādā brīdī sanāks tā griešana uz otru pusi. Man pirmās reizes pat dusma uznāca, ka nesanāk vienādi labi uz abām pusēm riņķot. :D
    Es ar no tevis vienu lietu pārņēmusi - taisu to planking vingrojumu. Tajā vingrojumu programmā, kuru izmantoju, ir daži vingrojumi, kuri vnk nepatīk un tad aizvietoju tos ar plankingu. Tik ilgi kā tev gan nesanāk, jo kādā brīdī parasti sāk nedaudz nepatīkami palikt ķeizara rētas rajonā, tāpēc neforsēju. Bet katrā vingrošanas reizē 2-3 reizes pa 20-30 sekundēm sanāk.
    Ar to svēršanos ar ir tā, ka it kā esmu nolēmusi svērties ne biežāk kā 1x nedēļā, bet tāpat jau pa vidam sanāk uz svariem uzkāpt. Gribētu gan šito izskaust, jo gadās, ka svari nerāda to, ko gribētos, un tad tas nedaudz motivāciju pamaitā. Kaut gan turos labi - tagad iet 5tā nedēļa un ir savi 4 kg nost, centimetrus gan neesmu saskaitījusi, bet tur ar ir progress. Tā ka jācenšas saglabāt motivāciju, lai izdotos. Prieks, ka arī tev izdodas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Baigas malacis :) Es tev ieteiktu divas lietas - klijas! Kaut vai kefīrā, man ļoti garšo, jo ir kā muslis! Puncis būs pateicīgs! Un otra lieta- nomēries kaut vai tagad!īpaši ja lieto uzsvaru esi likusi uz sportu - jo muskuļi sver vairāk kā tauki, tā ka uz svariem rezultāts iespējams nebūs redzams, bet mērlenta teiks pavisam ko citu! Lai izdodas arī tev!

      Dzēst
    2. Klijas būs jāpamēģina, 5dien pat pati tikšu uz veikaliem, tad varēšu iepirkt. Valdis jau tādas visticamāk neatrastu, ja liktu viņam nopirkt :D

      Tikko intereses pēc sarēķināju zaudētos cm. -19 cm. Pat neticas, ka tik daudz. Visu laiku skatījos tikai, vai katru nākamo mērīšanas reizi cipars iet uz leju, bet kopā visu nesaskaitīju.

      Dzēst
  2. Cik apsveicams rezultāts, man ar jāsaņemas

    AtbildētDzēst