trešdiena, 2013. gada 25. decembris

Ģimenes apdāvināšanās dienas

Arī mūsmājās pēdējās dienas rūķi ir īpaši čakli un darbīgi. Eglīte jau dažas dienas kā priecē mūsu sirsniņas. Šovakar rūķi darbojas pie dāvanu iesaiņošanas un vārdu kartīšu darināšanas. Vārdu zīmītes šogad darinām no tā, kas ir pa rokai - pumpiņu spīdumi, krāsainais kartons, mežģīnes, balts kartons, līme šķēres, vēl kaut kādi nieciņi, šovakar noderēs viss :)


Rīt lielā rūķu saimes mīļie priecāsies!
Šogad pirmo reizi beidzot saņēmāmies uztaisīt pašgatavotu kalendāru. Ilgu laiku un pacietību tas paņem, taču galarezultāts ir fantastisks. Tagad mammas un mūsu sirsniņas rotās īpašas atmiņas, kas iemūžinātas pagājušā gada bildēs.
Nav idejas par to, kā iepriecināt savu vismīļāko? Kā gan šogad pārsteigt? Padalīšos kā es šogad pavisam vienkārši radīju prieku savam mīļajam. 
Zināju dažas noderīgas lietas, kuras trūkst mīļajam garderobē. Piemēram, gaišas krāsas ādas siksna (jo melna siksna pie gaišām biksēm īsti labi neiet  kopā). Tā bija tikai daļa no prieciņa.

Īstais prieciņš bija ieslēpts mazā aploksnē, ar nosaukumu - izdzīvošanas komplekts. Varbūt nosaukums ne gluži atbilstošs, bet tajā mirklī man tā likās. Mans traku trakais raksturs dažbrīd liek vēlēt vistuvākajiem turēties pa gabalu. Tad nu īsti laikā.

Aploksnē uz kartona īsi un kodolīgi - Brokastis gultā, Puišu vakars, Bērnu likšana gulēt, Trauku mazgāšana, Mana piekāpšanās (dažbrīd saspītējos kā īsts ietiepīgs izlutināts skuķis); Pagulēšana no rīta nedaudz ilgāk, Samīļojiens un vēl visādi teksti (visus atklāt nemaz nedrīkst :) ). Te nu ir vieta izdomai un fantāzijai - romantiskas vakariņas, citam varbūt aktuāli hokeja spēle vai vēl kaut kas. Protams, es arī ļoti priecātos saņemt kaut ko tādu. Tā ir tāda uzticēšanās pazīme, ka ļauju savam mīļajam pašam izlemt, kad gribēs izmantot šāda veida "prioritāti".  Kā tu šogad pārsteidzi savējos? 



3 komentāri: