pirmdiena, 2014. gada 3. februāris

Turpinam 2

Nu tad tā, sākas uzbrukuma fāzes otrā nedēļa.
Sākam ar apkārtmēru nodošanu (skaties izmaiņas Turpinam 1 ierakstā)


Savā tabulā nemaz nelieku, kā mainās kāju un roku apkārtmēri, taču pēc divām nedēļām dikānošanas, nost jau ir veseli 10cm! Žilbinoši. Svars gan pēc dzimšanas dienas svinību pārkāpumiem uzlecis par 1kg. Nu nekas, to arī nocīnīšu nost!!!
Šajā ierakstā padalīšos ar produktiem, kurus ēdu. Ja nu kāda īsti nevar atrast, kā izskatās klijas vai jogurts. Tad te būs bildes.
Kviešu klijas, 600gr

Grieķu jogurts, 0%

Kviešu klijas
0% jogurts ar ananāsiem vai ar greipfrūtu
Iepriekš ēdu cita veida klijas, OldFarmer - tās bija dzeltenā iepakojumā kādi 150-200gr. Tagad mūsu veikalā vairs nav, tās man likās labākas par šīm, kas parādītas bildē, JO - tās klijas tādas stingrākas likās. Šajās ar krievu burtiņiem ir daudz tādu kā miltu, ir pat tādi kā miltu kunkulīši (tos es izlasu ārā).
kviešu klijas Dikāns iesaka pievienot ierastajām, ja ir problēmas ar punci. Arī iepriekš diez gan bieži lietoju kviešu klijas, maksā lēti (17sant), liku visās receptēs, aizvietoju kādu daļu no miltu daudzuma.
Jogurts Esi Formā - citas uzskata, ka nav īpaši labs, jo satur vīnogu cukuru, kas savukārt ļoti labi un ātri iesūcas asinīs. Man retu reizi gribas kaut ko tādu. Pirmkārt, saldens un otrkārt, jogurts kā tāds :)
Grieķu jogurts - ar to esi uzmanīga! Rimi grieķu jogurts saturs 7.5% tauku, šis - tieši 0%. Kāruma grieķu jogurts satur 10%tauku (tad nu ne Rimi, ne Kāruma grieķu jogurti Dikāna diētai neder!!!).
Nākamajā ierakstā vēl pievienošu iecienītākās paniņas.

2.fāze 2ned. 1diena
šorīt svars -0.3kg. Priecē, taču savu apņemšanos turpināšu - man būs OB dienas, kamēr svars nebūs tāds kā pirms mana lielā grēka. Tātad vēl jāzaudē 0.7kg, lai varētu turpināt ar dārzeņiem.
Brokastis - kafija ar pienu, omlete ar kūp.vistas fileju
Pusdienas - kūp.vistas fileja ar vārītu olu, ananāsu jogurts (0%). Kafija
Vakariņas- tvaicēta zivs fileja ar paniņām un klijām

Zivs filejai šoreiz pavisam interesanta mērce (tvaicēju follijā). Mērce - paniņas, daudz ķiploku, saldā čilī mērce + svaigi malti pipari :) Var teikt tikai tagad esmu sākusi variēt un izmēģināt jaunas mērcītes, garšvielas, piedevas. Skatos arī, ko Dikāns vēl atļauj.

2.fāze 2ned. 2diena
Svars -0.2kg. Vēl pus kg, lai atkal atsāktu ēst dārzeņus.
Brokastis - apceptas krabju nūjiņas ar omleti. No rītiem ļoti gribas ēst kaut ko siltu. Arvien nopietnāk apsveru cepeškrāsns iegādi. Ļoti gribas izmēģināt Dikāna maizes recepti.
Pusdienas - vārīta vista, kafija. Vārīta fileja ir vājprātīgi sausa, ja neēd klāt gr.jogurtu, tā burtiski iesprūst kaut kur pa ceļam :D Tā ka ar visu ādu vārīta vistas kāja (vārīta garšvielās) ir daudz ēdamāka, sulīgāka.
Vakariņas - kūp.vistas fileja. Nogrēkoju un ar mazo meitu apēdu pāris sezama nūjiņas. Zinu zinu. Var būt, ka tas aukstums ārā dara savu, ka ļoti ļoti kārojas kaut kādu ātru enerģijas un siltuma avotu. Padzeru kolu.
Par to, ka nenoturējos un apēdu pāris nūjiņas, gāju sportot. 1h aktīvas aerobikas. Pulsometrs saka, ka iztērētas 629kcal. Tā ka nūjiņas nodedzinātas.
Šobrīd topā ir citronpadzēriens - divas citrona šķēles, aplejam ar verdošu ūdeni, pieliek klāt saldinātāju. Tāda ņamma. Saldskāba :)
Un Dikāna diētā ir ļoti ļoti svarīgi daudz dzert. Arī es pamanīju, ja izdzeru pa dienu mazāk kā parasti, svars stāv uz vietas. Dzer dzer dzer! Jo vairāk jo labāk! Grāmata saka, ka arī ēdot ieteicams dzert. Tā arī iestājoties atrāk sāta sajūta un ja nedzer ēdot, tad pēc tam aizmirst padzerties. Interesanti, ka visi dietologi iesaka dzert apmēram 20-30min pirms ēšanas. Kas tev sakāms par šo?

2.fāze 2ned. 3diena
Šorīt svari saka, ka ir tikai -0.1kg. Iespējams, ka no sportošanas laikā tik daudz izdzertā ūdens. Varbūt rumpītis arī šokā par to, ka ārā tik auksti.
Brokastis - kafija ar pienu, klijas (3ēd auzu +1 ēd k kviešu) vārītas vājpienā
Uzkoda - citronūdens un 0% jogurts ar ananāsiem
Pusdienas - vārīta ola, karsti kūpināti kalmāru gabaliņi, biezpiens+gr.jogurts, tēja
Vakariņas - kūpināts jūras asaris

Pa lielam mani dzeršanas paradumi ir šādi - no rīta pie brokastīm izdzeru kafijas krūzi, tad atnākot uz darbu, piepildu savu krūzi ar ūdeni, ap 10 mums ir tējas/kafijas pauze darbā, tad tajā laikā izdzeru, nākamā krūze ir pie pusdienām (visbiežāk tēja), ap 15 ir vēl viena kafijas pauze un vakarā tēja + ūdens. Ir dienas, kad izdzeru vēl vairāk.

2.fāze 2ned. 4diena
Šorīt svari saka, ka ir -0.3kg. Prieciņš. Tas nozīmē, ka esmu jau atvadījusies no tā kilograma, kurš parādījās pēkšņi un negaidīti. Šodien aiziet OB+dārzeņu diena.
Brokastis - no rīta negribas ēst. Pārcilāju visu ledusskapja saturu un saprotu, ka nekas nekas neuzrunā.
Pusdienas- vistas fileja ar brokoļiem, tēja
Uzkoda - jogurts un kafija ar pienu
Vakariņas - maziņš gabaliņš kūp. jūras asara

milzīgs stress un pārdzīvojums visu dienu. Tikai dzēru, nevis ēdu. Pastaigas nebija. neko negribas.

2.fāze 2ned. 5diena
Labrīt, šorīt svari rāda -0.5kg. Man te notiek ļoti satraucošas lietas un vakar var teikt tikai knapinājos gar ēdienu nevis normāli ēdu. Kopā -3.2kg.
Brokastis - kafija ar pienu, kūpināts jūras asaris
Pusdienas - kafija ar pienu, tvaicēts lasis ar dārzeņiem (ēšana ārpus mājas, kaut arī bija jābūt OB dienai)
Vakariņas - paniņas ar klijām, vārīta vista

2.fāze 2ned. 6diena
šorīt svari neiepriecina. Svars uz vietas. Tā kā šodien un rīt būs OB dienas, jo OB dienai vajadzēja būt jau vakar. Bet nu to patraucēja ēšana ārpus mājas.
Brokastis - biezpiens, gr.jogurts, tuncis, kafija ar pienu
Uzkoda- kafija ar pienu
Pusdienas - paniņās vārīta liellopu akna, 0%jogurts, tēja
Vakariņas - vārīts lasis ar buljonu (vairāk gan tikai buljons), paniņas ar klijām, vēlu vakarā krabju nūjiņas Un pa dienu sagrēkoju ar sezama standziņām :( riktīgi prasās kaut kas graužams, nu ļoti. Tā kā nav cepeškrāsns, tad nevaru palutināt sevi ar kādu Dikāna kūku vai cepumiem :(

2.fāze 2ned. 7diena
Nu redz, mans grēks arī parādās uz svariem - šorīt +0.2kg :( bet iespējams tas arī tādēļ, ka visa ēšana sanāca diez gan pavēlu.
Brokastis - cepta, marinēta siļķe (Rimi tā saucas ceptas marinēts siļķes liemenis ar saldinātāju, nekādas cepšanas pazīmes, tikai marināde), kafija ar pienu
Uzkoda - buljons ar lasi, tēja, jogurts
Pusdienas - vārīta vista
Uzkoda - krabju nūjiņas
Vakariņas - biezpiens ar gr.jogurtu, vārīts olas baltums, gabaliņš kūp.vistas, kakao

Nolēmu, ka aknas kādu laiku neēdīšu. Smaga sajūta pēc tam, tas tā neforši. Laikam tomēr par smagu, īpaši, ja aknas ēd OB dienās, bez dārzeņiem. Ļoti patika zivs buljons. Savējiem vārīju lašu zupu (lasis, burkāni, kartupelis, kāda garšviela un dilles), sev šķīvī lēju tikai buljonu un kādu zivs gabaliņu.  Gan padzēriens, gan kaut kas savādāks kā parasti.

Tad nu kopsavilkums tabulā :


Pēc 1.ned Pēc 2ned Pēc 3ned
Kopā
Svars -1.8kg -0.1kg -1kg
-2.9kg
Krūtis -2cm - -1cm
-3cm
Viduklis -2cm -1cm -2cm
-3cm
Gurni -3cm -2cm -1cm
-6cm
Kopā – 7cm -3cm -4cm
-14cm

2 komentāri:

  1. Apsveicu ar tādu apņemšanos :) Metode interesanta izskatās, bet domāju ka ne priekš manis - man savas metodes :) Arī man tāda pat apņemšanās kā tev - gribas justies un izskatīties labāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev jau pirms kāzām bija pamatīgi izdevies :) Tad jau tā mērķtiecība ir! un arī savas vajadzīgās metodes! Lai izdodas :)

      Dzēst