pirmdiena, 2014. gada 10. februāris

Turpinājums 3

Iepriekšējā ierakstā padalījos, ka pēc 3ned jau nost ir 2.9kg un 14cm. Centimetri ir iepriecinošāki :)
Sevi laikam nedaudz spīdzinu, jo ja gadās kaut kāds pārkāpums, tad sodu sevi ar vairākām OB dienām. Rumpim tomēr gribas dārzeņus, īpaši, jo es tos ēdu tādus pusgatavus - kraukšķīgus. Vēl iespējams, ka svars spītējas, jo ziema, ārā auksti un kaut kā tā termofunkcija tiem taukiem tomēr arī jāpilda :D Nu nez. Tas, ka tagad jau nav kādi -10kg nemazina manu vēlmi un mērķtiecību turpināt iesākto.
Šajā ierakstā dalīšos par 2.fāzes 3 nedēļu. (kopā no manas apņemšanās sākuma, šī jau būs 4.nedēļa)

2.fāzes 3ned 1 diena
Tātad svars no vakardienas +0.1kg. Jau sāku apdomāt, vai pirmdienas ir tās labākās atskaites dienas :D Jo pa ned.nogali kaut kā savāk pagrēkot un vienmēr nedēļu sāku ar svaru +... :/

Brokastis - kafija ar pienu, pašas brokastis tādas vēlās, jo dienu nolēmu sākt ar uzkopšanas darbiem, nevis ēšanu. Kādi 40gr biezpiena, olas baltums, karote gr.jogurta un marinēts siļķes liemenis.
Uzkoda - klijas ar paniņām
Pusdienas - brīnumgardi tvaicēti dārzeņi (baklažāns, cukini, paprika, brokolis) pārkaisīti ar citronpipariem un tuč tuč ķiploksāli, kā arī vārīts vistas šķiņķis.
Uzkoda - kakao ar kūp.vistas gabaliņu
Vakariņas -tvaicēti dārzeņi (kolrābis, paprika, kālis, baklažāns, brokolis, cukini) un divi vārīti vistas šķinķīši.
Vēl pirms gulētiešanas man uzskrēja virsū kūp.vistas filejas gabaliņš un vēl nācās nogaršot kūpinātu jūras asari (tas viss tika pagaršots, kad tu droši vien jau gulēji :D )

Negribas dzert? Ir pieejamas daudz aplikācijas priekš viedajiem telefoniem, kas atgādina padzerties. Vismaz mazu malciņu. Zinu, ka dienā izdzeru daudz mazāk, ja ūdens nav pa rokai. Parūpējies par sevi! Modrošini ar nepieciešamo ūdens daudzumu.

3ned 2diena
Svars šorīt -0.1kg. Un šķiet, ka es nojaušu, kādēļ. Šodien OB diena. Manas vērīgākās līdzjūtējas pamanīja, ka šad tad piemirstu auzu kliju dienas devu un tas ir ļoooti svarīgi Dikāna diētā. tad nu šorīt kliju putra.
Brokastis - kliju putra (2ēd.k auzu klijas+1kviešu klijas+vājpiens, saldinātāja tablete), kafija ar pienu
Uzkoda - kūp. vistas fileja, kafija ar pienu
Pusdienas - jūras asaris, kafija ar pienu un garšīgais jogurts desertā
Vakariņas - biezpiens, gr.jogurts, divas lielas saujas vieglā sālsūdenī izvārītas garneles
Uzkoda - kakao, 4 krabju nūjiņas

Šodien gan pastaiga ir ļoti izdevusies. Parasti vakaros izejam ārā, bet cik ar tādu mazo var pastaigām, viņai divi soļi uz priekšu, divi atpakaļ. Vairāk jau viņas nešana opītē. Šodien pilvērtīga pastaiga raitā solī, burvīgs laiks. Saulains un pietiekami silts priekš ziemas. Vakarā gan slikta dūša. Man tomēr baigi trūkst labas liellopu vai teļa gaļas. Rīt aizlaidīšu uz tirgu, varbūt tur. Un dārzeņu dienas šķiet tādas pilnīgākas. Kaut gan man sāk patikt tā doma, ka skatos uz saldumiem, cepumiem un pie sevis nodomāju - NEDRĪKST. Brīnos, ka pati tik pārsteidzoši labi turos. Īpaši attiecībās ar šokolādi :) to tumšo. Tā man BIJA kādreiz ļoti mīļa :)

Pastaigājoties vienmēr ieslēdzu Endomondo (sportošanas programma, der arī pastaigām), piefiksēju, cik ilgi esmu pastaigājusies un parāda arī, cik kalorijas aptuveni izlietotas. Tā disciplinēju sevi staigāt.

3ned 3diena
Svars, njaaa atkal stāv uz vietas. Kas tad nu diez tam noticies? pacietīgi gaidu.
Brokastis - omlete, kafija ar pienu, 6ķirštomāti
Uzkoda - jogurts, atkal kafija (rakstot blogu, piefiksēju, ka kafija manā uzturā ir baigi baigi daudz)
Pusdienas - divi vārīti vistas šķiņķīši un svaigie salāti (šos varētu ēst katru katru dienu) - ledussalāti, ķiršu tomāti tuč sāls un balzāmetiķis - ņamsī. Un vēl tēja. Šādas pusdienas varētu ēst katru dienu.
Uzkoda - beidzot apēdu savu kūp.jūras asari
Vakariņas - vārīta liellopu gaļa, tvaicēti dārzeņi (paprika, kolrābis, kālis, brokolis).
Uzkoda - paniņas ar klijām, pāris vārīti l/l gaļas gabaliņi

šodien beidzot tiku uz tirgu. Juhuuu kā jau te minēju - beidzot ēdu arī kādu citu gaļu bez vistas. Šī viennozīmīgi bija viena no labākajām liellopu gaļām kādu esmu ēdusi. Uzslavas Ventspils tirgum un tā piedāvātajam klāstam. Vēl šodien varu palielīties - diena pastaigām bagāta. Gandrīz divas stundas raitas pastaigas. Kopā notērēts ap 600kcal (kādreiz aplikšu pulsometru, lai precīzi pateiktu, cik apmēram patērēju pastaigā)

3ned 4diena
aijjj, gandrīz jau gribas raudāt. Svari nekustas ne pa gramu. Neforši. Iepriecina bikses, kuras kādreiz jau sāka pamatīgi spiest, bet tagad tādas, ka varu arī ērti sēdēt :) Nu tie pavadītie centimetri ir nedaudz jūtami :) tas tā forši. Šodien OB diena.
Brokastis - kliju putra un kafija ar pienu
Uzkoda - jogurts
Pusdienas - vārīta vistas fileja ar saldo čillī mērci, tēja
Uzkoda - kakao, 4krabju nūjiņas
Vakariņas - tēja, biezpiens, gr.jogurts, vistas fileja, čilli mērce
Uzkoda - tēja, krabju nūj.

Varu izteikt savu viedokli par krabju nūjiņām. Viennozīmīgi vislabākās atzīstu Vici SnowCrab. Saturīgas, ne tik saldas kā visas pārējās, mazs ūdens saturs (veikalā paķerot kaut kādas katru nūjiņu varēja izspiest kā tādu slapju dvieli, vēē nu te par kvalitāti nevar būt ne runas).
Tikai tagad sāku pētīt arī sava saldinātāja sastāvu (hmmm, jocīgi, ka tikai tagad, jo parasti ļoti pievēršu tam uzmanību) un diemžēl nākas secināt, ka mans saldinātājs nav īsti piemērots, jo sastāvā ir saharoze. Varbūt kāda Ventspils meitene varētu iedod man nogaršot stēviju? Dzirdu, ka daudzas nevar pierast pie stēvijas piegaršas un tādai pagaršošanai stēvijas cena nav diez ko draudzīga, būšu ļoti priecīga, ja kāda būs tik atsaucīga :)

3ned 5diena
Yes, nu tad beidzot. Svars izkustējies - šorīt -0.4kg :) Savādāk jau bija mazas nejaukas domas iezagušās, ka šī metode nav īsti piemērota man :D

Brokastis - kafija ar pienu, 3 ķiršu tomāti un skumbrija tomātu mērcē.
Pusdienas - vārīta liellopu gaļa un salāti - ledussalāti, ķiršutomāti, gurķis, balzāmetiķis, tēja.
Uzkoda - jogurts
Vakariņas - tvaicētas vistas kotletes (malta vistas fileja, viens tomāts, paprika) un brokoļi. Vēl - baltvīns, pavisam drusku, bet ir.
Uzkoda - 6krabju nūj un paniņas ar klijām

3ned 6diena
Šorīt svars -0.1kg, pa druskai pa druskai un cerams, ka kaut kad tuvākajā nākotnē sasniegšu savu mērā svaru.
Brokastis - omlete, kafija ar pienu
Uzkoda - paniņas ar klijām
Pusdienas - vār.vistas fileja, biezpiens un gr.jogurts
Uzkoda - olas baltums un 4 ķilavas, 6krabju nūjiņas
Vakariņas - kūp.vistas fileja
Uzkoda - tēja

3ned 7diena
prieks, jo vakar bijām ciemos un tā arī neapēdu neko neatļautu kaut gan priekšā pašcepts kēkss un pica un vēl visādi gardumi. Uzslavēju sevi uz pleca. Svaru nezinu, jo ciemojāmies pie mammas, bet svaru patīk piefiksēt uz vieniem un time pašiem svariem. Ļoti priecīga, jo Liepājā nomēdīju tās garšīgās auzu klijas. Nopirku veselas 5 paciņas :D tā ka būs krājumi kādam laikam :)
Brokastis - kafija ar pienu un kūp.vistas fileja
Uzkoda - Esi formā jogurts
Pusdienas - salāti (ledussalāti, tomāti) un vistas fileja, kafija, 2krabju nūj
Vakariņas - vārīti skābēti kāposti ar vārītu vistu
Uzkoda - kliju putra vārīta vājpienā

šodien kaut kā neesmu piefiksējusi, cik esmu daudz izdzērusi, starp ēdienreizēm bija vēl tēja un ūdens. Bet šķiet, ka nepieciešamo ūdens daudzumu esmu izlietojusi.

Rīt no rīta atskaite - svēršanās un mērīšanās. Būs jau pagājušas tieši 4 nedēļas. Tātad atskaite par iepriekšējo nedēļu:



Pēc 1.ned Pēc 2ned Pēc 3ned Pēc 4ned
Kopā
Svars -1.8kg -0.1kg -1kg -0,7kg
-3,6kg
Krūtis -2cm - -1cm -
-3cm
Viduklis -2cm -1cm -2cm -
-3cm
Gurni -3cm -2cm -1cm -
-6cm
Kopā – 7cm -3cm -4cm -0cm
-14cm

1 komentārs:

  1. Malacis tā tik turpināt, es arī uz šīs diētas kruīzā pašlaik. Lai veicas! :)

    AtbildētDzēst