piektdiena, 2014. gada 31. oktobris

Mikipeles kostīms ballītei


Dārziņā pasākums zem nosaukuma - Ķirbja mammas dzimšanas dienas ballīte. Nezinu, vai šis ir īstais un pareizais tulkojums Helovīniem, taču pasākums izdevās grandiozs. Katram bērnam bija jāsagatavo sava mīļākā pasaku varoņa tērps. Nu kas gan cits mūsmājās tas varētu būt ja ne Mikipele. Arī uz mudinājumu izvēlēties Bitīti Maiju vai kādu taureni, atbilde bija nepārprotami skaidra - MINNIJA.



Minnijas galvenais atribūts protams ausis ar banti. Biju lielā pārliecībā, ka manos krājumos ir melns filcs, tādēļ rosība iznāca drusku lielāka nekā bija plānota. Brūno filcu aušu aizmugurē un vienkārši melnu audumu priekšpusē, sašujam un pieliekam klāt matu stīpiņai. Lai ausis formīgākas un stingrākas iekšā ieliku nedaudz vati un kartona gabalu :D pilns komplekts.



Kleitai tā ņemšanās bija mazāka. Jau iepriekš dalījos ar Minnijas cienīgiem svārkiem. Te nu viņi ir. Beiguši savu svārku dzīvi un pārtapa kleitā. Ņēmu melnu krekliņu, piešuvu divas sarkanas lieeeeelas pogas. Tā kā apakšmala bija ar gumiju, to nogriezu un piešuvu klāt svārkus. Tā kā šis process protams tika atstāts uz pēdējo vakaru, tad mēs nemaz nepamērījām. Jo kleita bija domāta īsāka, lai no kleitas apakšmalas būtu redzamas legingu mežģīnes. Bet nekas :)


5 komentāri: