sestdiena, 2014. gada 26. jūlijs

Atjaunojam dārza šūpoles!

Zini, kāpēc dalos ar šo ierakstu - jo ilgu laiku mēs noskatījāmies uz mūsu jaukajām šūpolēm, kas bija nedaudz pabojājušās. Nu saprotams, ka lietus, aukstums/karstums, sniegs, sals un visi pārējie mainīgie laikapstākļi sabojās ne to vien.
Šodien vēl spriedām, ka šūpoles bija lieliskas apmēram gadu un tad un tad ar nožēlu nosecinājām, ka apmēram trīs gadus stāvējušas dārza vidū - ne ta izmest, ne ta nez ko izdarīt.  Godīgi sakot - ne mums vienīgajiem tā. Padalamies, varbūt noder Tev ar!
Bildēs ievērtē, kas ar mūsu šūpolēm notika nepilnu trīs gadu laikā. Bedīgi.


Ņemam pārtaisīt!

Lai vai kā - visi brezentveidīgie audumi agri vai vēlu beidzas, tā nu tas ir, jo āra apstākļi ir pietiekami agresīva vide. Parādīsim kā no veca uztaisījām jaunu :)
Pirmais darbs ir nodabūt to veco noplīsušo audumu nost - it kā jau var arī uzšūt jaunu tādu pašu, bet - godīgi sakot es pat nezinu vai mana šujmašīna to spētu. Lai vai kā. Braucam un iegādājam dēlīšus. Zāģējam,  noslīpējam zāģējuma vietas ar smilšpapīru un skrūvējam klāt. Šis gan darbs atkal manam Dārgajam. Tālāk norit lakas vai krāsas uznešana. Es tikai komandēju :D Ievērtē bildēs kā tas notikās. Sēžamie mīkstie spilveni gan ir palikušies no vecajām šūpolēm, tagad noderēs atkal.

Un tā nepagāja ne piecas stundas ar visu izbraukšanu uz veikalu un meitenes laiski bauda karsto vasaras svelmi un veldzējas ar kokteilīšiem :) Bravo mūsu Dārgajam! 

4 komentāri: