šodien tapa šokolādes kūka. Ātri, gardi un priecīgi nesteidzīgās saulainās svētdienas baudīšanai.
Sastāvdaļas -
šokolāde (70%kakao) - 300g
Sviests 280g
Brūnais cukurs- 200g
Milti -100g
Klijas -50g
Olas 6gab
Garšas niansei žāvētas aprikozes, sauja madeļu un zemesriekstu.
Dekoram - pūdercukurs, piparmētras lapiņa un svaigo zemeņu mērcīte.
Pagatavošana - izkausē 200g šokolādes kopā ar sviestu, samaisa un nedaudz atdzesē. Olas sakuļ ar cukuru, pievieno nedaudz atdzesēto šokolādes/sviesta masu. Visu sajauc. Masā iecilā klijas un miltus, sadrupina riekstus un atlikušo šokolādi, piegriež klāt aprikozes. .
Cepformā ieklāj papīru, ielej masu. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 30min 180grādos. Atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz. Lai labi garšo.
jāpamēģina. izskataas labs
AtbildētDzēst